måndag 18 april 2016

Öppen klass med min lärare

foto: Jona Dahlqvist

Klassen är nu fulltecknad! Maila mig på yogi.susanna@gmail.com för reservlista.

Jag är obeskrivligt glad över att jag lyckats locka min lärare Henry Ahlefelder hela vägen från USA till lilla Höör! Söndagen den 24 april håller han en öppen klass i yoga och meditation på Villa Ekeliden.

Henry Ahlefelder (tidigare Bhai Himat) har mer än 30 års erfarenhet av yoga och meditation och har studerat för både Yogi Bhajan och hans lärare Baba Virsa Singh. Henry är en humoristisk och otroligt skicklig lärare, med en unik förmåga att upphäva sina elevers begränsningar och fördjupa deras praktik. Han är bosatt i New Mexico där han driver en privat praktik som doktor i orientalisk medicin.

Han är också författare till boken "The Way of the Divine Everyman". Du kan läsa mer om både boken och Henry här.



Efter klassen kommer det finnas möjlighet för dem som vill att få Naam – en slags energiöverföring, där eleven får upprepa ett mantra som bär på traditionens energi. I vår tradition är mantrat Ek Ongkar Satnam Siri Wahe Guru. När man tar emot Naam planteras mantrats energi inombords, för att sedan kunna blomma ut i en stark inre kraft som man kan använda i sin fortsatta praktik. Henry tog emot Naam från Baba Virsa Singh och fick sedan i uppgift att föra det vidare. Här kan ni läsa mer om Naam.

Klassen är öppen för alla, såväl nybörjare som mer erfarna yogautövare. En workshop med Henry är alltid en utvecklande upplevelse.Varmt välkomna!


Vad: Öppen klass med Henry Ahlefelder
Var: Villa Ekeliden
När: Söndag 24 april kl 19-21 (cirka)
Kostnad: 300 kronor (betalas på plats)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar