onsdag 16 november 2016

Kurser vårterminen 2017


Det kan verka lite tidigt att börja prata om vårens kurser redan före jul, men eftersom jag tvingats ställa in i höst känns det ändå roligt att få dela med sig av planeringen. För ja, det blir yoga igen till våren!

Eftersom jag kommer att befinna mig i Indien under en stor del av februari startar vårens klasser först vecka 9. En del av kurserna byter såväl dag som tid och plats, så var uppmärksam när du anmäler dig.

Kundaliniyogakurser i Höör våren 2017
Samtliga yogakurser kommer under vårterminen att vara 10 tillfällen. Ni kan välja mellan Grundkurs, Mjukyoga eller Fortsättningskurs. 

Grundkurs Mjuk tisdagar 10:30-12:00. Ekeliden.  Vi arbetar med och går igenom de grundläggande teknikerna i Kundaliniyoga. Under terminen gör vi fem olika pass och fem meditationer. En dagkurs i lite lugnare tempo. Passar dig som av olika anledningar vill ta det lite försiktigare, men också dig som vill träna mitt på dagen. Du kan själv anpassa intensiteten i övningarna. 

Grundkurs tisdagar 18:30-20:00. GAIA. Vi arbetar med och går igenom de grundläggande teknikerna i Kundaliniyoga. Under terminen gör vi fem olika pass och fem meditationer. För dig som har ingen, eller en del erfarenhet av Kundaliniyoga.

Fortsättningskurs onsdagar 19:30-21:00. Ekeliden. Vi gör fem lite mer utmanande pass och meditationer. Fortsättningskursen går du för att fördjupa och utveckla din praktik. Du bör du ha deltagit i grundkursen minst en termin, eller ha tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga. Under våren kommer vi att ägna oss åt pass och meditationer som aktivt stimulerar hjärnan och på så sätt fördjupar vår meditation och öka vår medvetenhet.

Det krävs minst 10 deltagare för att en kurs skall genomföras, max antal deltagare är 25 personer.  
 

Pris: En kurs à 10 tillfällen kostar 1000 kronor. Två kurser 1800 kronor. Arbetslösa, studerande och pensionärer: 800 kronor. Drop in (i mån av plats): 150 kronor.

PROVA GRATIS: Vill du prova om Kundaliniyoga är något för dig? Första lektionen på terminen är gratis för dig som inte provat Kundaliniyoga förut. Det är dock viktigt att du anmäler dig i förväg för att vara säker på att få plats.


Anmälan till kurserna görs till Susanna via mail: yogi.susanna@gmail.com 

Anmäl dig i tid så att du säkert får en plats!

Betalar gör du i förskott via bankgiro 858-0417 eller kontant vid första kurstillfället. Om du betalar via bankgiro, uppge "Yoga" samt ditt namn på inbetalningen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar