tisdag 24 januari 2012

Min lärare är i Skåne!


Min lärare Bhai Himat Singh är Sverige. Närmare bestämt i Falsterbo för att undervisa på Kundaliniygalärarutbildningen där i helgen. På fredag håller han en öppen klass på hotell Norregård kl. 18-21. Priset är 400 kronor. Mer information och anmälan på Jona Dahlqvists hemsida.

Lite långt för oss mittskåningar att åka kanske, men jag kan lova att det är värt resan. Bhai Himats workshops är någonting i särklass!

Bhai Himat är internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare och har närmare 30 års erfarenhet av kundaliniyoga. Han började studera kundaliniyoga direkt för Yogi Bhajan i New Mexico 1984 och fortsatte att arbeta och studera för Yogi Bhajan fram till dennes död. Han startade sin första yogalärarutbildning i Los Angeles 1991 och har sedan dess varit gästlärare på olika yogalärarutbildningar runt om i världen. Bhai Himat är Doctor of Oriental Medicine och bor i USA där han driver en klinik med akupunktur och kinesisk medicin. Han besöker Sverige med jämna mellanrum för att undervisa i kundaliniyoga, meditation och yogisk healing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar